Fizetési információk
Webáruházunkban történő vásárlás során az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:
Simple Pay bankkártyás fizetés
A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja. Vevő, a vásárolt termékek ellenértékét a Simple Online Fizetési rendszeren keresztül fizetheti. Ez esetben a fizetés a Simple felületére történő átirányítást követően történik.
A fizetés lépései:
A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.
Bővebb információ:
https://www.simple.hu/Fooldal
Simplepay adattovábbítási nyilatkozat
PayPal fizetési rendszeren keresztül
A Szolgáltatást az Európai Gazdasági Térségben regisztrált felhasználóink számára a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. (R.C.S. Luxembourg B 118 349) („PayPal”) vállalat biztosítja.
Vevő, a vásárolt termékek ellenértékét PayPal számlájáról is kifizetheti. Ez esetben a fizetés a PayPal oldalára történő átirányítást követően történik.
Bővebb információ:
https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/ua/legalhub-full
https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/ua/privacy-full#6
Fizetés banki átutalással
Vevő, a visszaigazoló e-mailben megadott bankszámlára történő közvetlen átutalással egyenlíti ki a Color Fruit Kft. részére. Az átutalás közleményében kérjük a rendelési szám feltüntetését.
Kedvezményezett neve: Color Fruit Kft.
Kedvezményezett bankja: OTP Bank Nyrt.
Kedvezményezett számlaszáma: 11741000-20171766

Szállítási információk
A www.cruxx.eu weboldal felületén kiválasztott és megrendelt terméket a Color Fruit Kft. munkatársa, vagy a megbízott futárszolgálati partner szállítja ki a rendelés visszaigazolásában szereplő, a Vevő által a megrendelés során jelzett szállítási címre. A kiszállítás határideje 5 munkanap (jellemzően 3 munkanap). A kiszállítás díjmentes.
Csomagküldő partnerünk
MPL - Magyar Posta Zrt. (Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.)

A szokásos szállítási módtól (MPL) eltérő szállítási megoldás Vevő kifejezett kérésére lehetséges, illetve amennyiben a fent nevezett partner bármilyen okból nem tudja vállalni a teljesítést.